Skip Sidebar

Over ons

Het Boomkwekerijmuseum wil met zijn gebouwen, collectie, historische kwekerij en zijn vrijwilligers een representatief beeld verschaffen van de geschiedenis en ontwikkeling van de boomkwekerij in het ...

Kunst & cultuur
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
 Cateringmedewerker

Cateringmedewerker

Structureel werk · Flexibele uren
Reijerskoop 52, 2771 Boskoop, Netherlands
Gastheer/vrouw
Activiteit Delen
Boomkwekerijmuseum
#63291
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Boomkwekerijmuseum/activiteiten/Cateringmedewerker/63291 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Cateringmedewerkers serveren in de koffiecorner van het Boomkwekerijmuseum lunches en buffetten aan groepen bezoekers.

Uitgebreide omschrijving

Cateringmedewerkers serveren in de koffiecorner van het Boomkwekerijmuseum lunches en buffetten aan groepen bezoekers. De werkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd.


Bent u gastvrij, sociaal, communicatief en op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie, dan vragen wij u zeker te reageren. Enige ervaring met catering is nuttig. Bij voorkeur bent u zowel overdag, ’s avonds als in het weekend beschikbaar.


Met de vrijwilligerscoördinator wordt een kennismakingsgesprek gevoerd.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Boomkwekerijmuseum

Het Boomkwekerijmuseum wil met zijn gebouwen, collectie, historische kwekerij en zijn vrijwilligers een representatief beeld verschaffen van de geschiedenis en ontwikkeling van de boomkwekerij in het Groene Hart en in het bijzonder in de regio Boskoop, vanaf de vijftiende eeuw tot heden, met aandacht voor de toekomst en voor andere boomkwekerijcentra in Nederland. Dit gebeurt onder de noemer: ‘Boomkwekerij, gisteren, vandaag en morgen’ Het Boomkwekerijmuseum is een leuk museum en met de ongeveer 85 vrijwilligers is het ook gezellig.