Skip Sidebar

Over ons

Alzheimer Nederland
Dementie raakt steeds meer mensen. 1 op de 5 mensen krijgt dementie. In Nederland zijn momenteel 290.000 mensen met deze ziekte. De verwachting is dat dit aantal in 2040 zal zijn ...

Buurt & omgevingZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Gezocht: Bestuurslid PR & Communicatie - Alzheimer Midden-Holland.

Gezocht: Bestuurslid PR & Communicatie - Alzheimer Midden-Holland.

Structureel werk · 2–4 uur/week
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
Marketing & CommunicatieSociale mediaCampagne voeren
Buurt & omgevingZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Alzheimer Midden-Holland
#76867
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Alzheimer-Midden-Holland/activiteiten/Gezocht-Bestuurslid-PR--Communicatie---Alzheimer-Midden-Holland/76867 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gezocht: bestuurslid PR en Communicatie - Alzheimer Midden-Holland.

Uitgebreide omschrijving

Wij hebben in ons bestuur een vacature voor een bestuurslid PR en Communicatie. Neem jij als vrijwilliger deel in ons enthousiast en betrokken team van Alzheimer afdeling Midden-Hollland?


Het is jouw taak om het onderwerp dementie en de activiteiten van onze afdeling bij zo veel mogelijk mensen in Midden-Holland onder de aandacht te krijgen. Je onderhoudt en bouwt hiervoor continu aan een relevant netwerk. Je zorgt dat de door jou ontwikkelde on- en offline communicatiestrategie, via de social kanalen maar ook via lokale en regionale bladen in de regio onder de aandacht komt. Op het vlak van PR ben je ook een adviseur voor bijvoorbeeld de Alzheimer Cafés en de kookclub in de regio. Daarnaast is er een maandelijkse vergadering met je collega bestuursleden. Qua tijdbesteding kun je rekening houden met een investering van 2-4 uur per week.


Je bent iemand die

- Creatief is in het gebruik van on- en offline communicatie

- Zowel strategisch en tactisch de communicatie kan organiseren, als ook waar nodig snel en hands-on de zaken oppakt.

- Nieuwsgierig is en graag het laatste nieuws deelt

- Een relatie kan onderhouden met de pers

- Het leuk vindt om als vrijwilliger in een bestuur je steentje bij te dragen.


Heb je belangstelling, of wil je eerst meer weten? Wij komen graag met je in contact!

[email protected]


Voor meer informatie kijk ook op onze website: Bestuurslid communicatie & PR | Alzheimer Nederland (alzheimer-nederland.nl)

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Alzheimer Midden-Holland > Gezocht: Bestuurslid PR & Communicatie - Alzheimer Midden-Holland.

Over Alzheimer Midden-Holland

Alzheimer Nederland
Dementie raakt steeds meer mensen. 1 op de 5 mensen krijgt dementie. In Nederland zijn momenteel 290.000 mensen met deze ziekte. De verwachting is dat dit aantal in 2040 zal zijn verdubbeld. Met 48 regionale afdelingen, 3650 vrijwilligers en 22.000 collectanten zijn we altijd in de buurt. Samen met vrijwilligers, donateurs, collectanten, onderzoekers, bedrijven en andere betrokkenen werkt Alzheimer Nederland aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.

Alzheimer Midden-Holland
Afdeling Alzheimer Midden-Holland is een lokale organisatie van Alzheimer Nederland. Met meer dan 50 bevlogen vrijwilligers zetten wij ons in om onze regio dementievriendelijk te maken. Door het organiseren van diverse activiteiten voor mensen met dementie, het behartigen van hun belangen bij de gemeente en het verzorgen van informatie- en trainingsbijeenkomsten in onze regio.