Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn op zoek naar iemand (graag oudere leeftijd) die affiniteit heeft voor kinderen/ jeugdigen met een verstandelijke beperking. Bij ons op de zorgboerderij komen clienten in de leeftijd tussen 4 ...

Deel

Vrijwilliger voor vervoer cliënten dagbesteding

Structureel werk · Flexibele uren
Kinderen & JongerenMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zorgmanege Grenzeloos
#53366
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Zorgmanege-Grenzeloos/activiteiten/Vrijwilliger-voor-vervoer-clienten-dagbesteding/53366 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn voor het vervoer van onze dagbestedingsclienten op zoek naar een vrijwilliger welke het leuk vind om kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar te vervoeren. Het gaat om maandag t/m donderdag, alle dagen rond 9 uur thuis ophalen en vervoeren naar de zorgboerderij, en rond 16.30 uur de clienten weer naar huis brengen.

Ben jij op zoek naar een leuke vrijwilligersbaan, vind je het leuk om met gezellige, spontane kinderen om te gaan en binnen en leuk team van mensen aan te sluiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze eisen: minimaal rijbewijs B, een rustige en verantwoorde rijstijl, wij zijn verplicht om een VOG verklaring aan te vragen.

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zorgmanege Grenzeloos

Wij zijn op zoek naar iemand (graag oudere leeftijd) die affiniteit heeft voor kinderen/ jeugdigen met een verstandelijke beperking. Bij ons op de zorgboerderij komen clienten in de leeftijd tussen 4 en 40 jaar. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het dagelijkse (ma-do; 8.30 uur en 16.30 uur) vervoer van een klein groepje clienten op zich wil nemen. Reiskosten worden vergoed. B rijbewijs, het bezit van een veilige auto en VOG aanvraag zijn vereist.