Skip Sidebar

Over ons

Stichting WijkWallet Waddinxveen is een vrijwilligersorganisatie in oprichting die (in navolging van de wijkplatforms) lokale initiatieven ondersteunt in de gemeente Waddinxveen die de sociale cohesie ...

Deel

Vrijwilligers gezocht voor nieuwe Stichting WijkWallet Waddinxveen

Structureel werk · Flexibele uren
Advies & Mentoring
OuderenKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
WijkWallet Waddinxveen
#53418
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/WijkWallet-Waddinxveen/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-nieuwe-Stichting-WijkWallet-Waddinxveen/53418 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wil jij ook bijdragen aan een sociale wijk en heb je wat tijd over? Meld je dan nu aan via de knop "reageer op deze vacature". Op deze manier is het ook mogelijk om meer informatie op te vragen.

NULL
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over WijkWallet Waddinxveen

Stichting WijkWallet Waddinxveen is een vrijwilligersorganisatie in oprichting die (in navolging van de wijkplatforms) lokale initiatieven ondersteunt in de gemeente Waddinxveen die de sociale cohesie bevorderen. Zij doen dit door geld en adviezen te verstrekken, zonder het initiatief over te nemen. Verbinding en laagdrempeligheid zijn uitgangspunt. Het bestuur van de stichting is op zoek naar vijf vrijwilligers voor de beoordelingscommissie. Zij beoordelen alle aanvragen en geven advies aan het bestuur. De leden van de beoordelingscommissie dienen woonachtig te zijn in de gemeente Waddinxveen en kunnen (om belangenverstrengeling te voorkomen) zelf geen aanvragen doen bij deze stichting.