Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn vrijwilligers die willen dat er steeds meer producten worden gekocht die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Producten met een keurmerk dat verzekert dat ze eerlijk en zonder ...

Deel
 Wil je bijdragen aan een duurzame en eerlijke samenleving?

Wil je bijdragen aan een duurzame en eerlijke samenleving?

Structureel werk · Flexibele uren
Advies & MentoringComputer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Werkgroep Fairtradegemeente Waddinxveen
#53381
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Werkgroep-Fairtradegemeente-Waddinxveen/activiteiten/Wil-je-bijdragen-aan-een-duurzame-en-eerlijke-samenleving/53381 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Fair en Duurzaam zijn belangrijke thema’s van deze tijd. Ook in Waddinxveen zijn er mensen die dat inzien en zich daarvoor inzetten.

Wie zijn wij?

De werkgroep Fairtrade wil dat Waddinxveners meer Fairtrade producten gebruiken. Dat zijn producten die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu, dus eerlijk en duurzaam. Winkels, bedrijven, verenigingen en instellingen vragen we dit doel te ondersteunen en deelnemer te worden. We prikkelen de gemeente in haar eigen activiteiten Fairtrade als vertrekpunt te nemen en haar invloed aan te wenden om onze boodschap Koop fair en duurzaam te laten klinken.

Wie zoeken wij?

  • Enthousiaste mensen die kunnen helpen om onze ambitie te realiseren.
  • Mensen die midden in (een sector van) de samenleving staan en die als sleutelpersoon deuren willen openen en contacten onderhouden.
  • Mensen die via (sociale) media willen meehelpen met het uitdragen van de boodschap van Fairtrade.

Wat heb jij in huis?

Allereerst affiniteit met het gedachtengoed dat aan de basis van Fairtrade ligt. Verder staat ‘eerlijk en duurzaam’ hoog in je vaandel en je hebt de passie om dit uit te dragen en vorm te geven. Je hebt zin ideeën te delen en je vindt het leuk om mensen en media op te zoeken.

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Werkgroep Fairtradegemeente Waddinxveen

Wij zijn vrijwilligers die willen dat er steeds meer producten worden gekocht die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Producten met een keurmerk dat verzekert dat ze eerlijk en zonder strijkstok zijn verhandeld, waarbij prijzen zijn afgesproken die duurzame investeringen mogelijk maken.

Wij hebben een werkgroep gevormd die voorlichting geeft aan inwoners en deelnemers werft onder winkels, bedrijven, scholen en tal van organisaties. Ons motto is: Koop fair en duurzaam. In 2015 heeft Waddinxveen de eervolle titel Fairtradegemeente verworven.