Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn vrijwilligers die willen dat er steeds meer producten worden gekocht die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Producten met een keurmerk dat verzekert dat ze eerlijk en zonder ...

Deel
 Werkgroep leden

Werkgroep leden

Structureel werk · Flexibele uren
Gastheer/vrouwAdvies & MentoringMarketing & Communicatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Werkgroep Fairtradegemeente Waddinxveen
#53263
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Werkgroep-Fairtradegemeente-Waddinxveen/activiteiten/Werkgroep-leden/53263 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

  • Enthousiasme voor het doel en de werkwijze van de werkgroep
  • Bereidheid om in teamverband bijdragen te leveren
  • Verantwoordelijkheid te nemen voor een taakgebied (bijv. contacten met sportverenigingen of het redigeren van berichten op de website en het communiceren via sociale media).
NULL
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Werkgroep Fairtradegemeente Waddinxveen

Wij zijn vrijwilligers die willen dat er steeds meer producten worden gekocht die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. Producten met een keurmerk dat verzekert dat ze eerlijk en zonder strijkstok zijn verhandeld, waarbij prijzen zijn afgesproken die duurzame investeringen mogelijk maken.

Wij hebben een werkgroep gevormd die voorlichting geeft aan inwoners en deelnemers werft onder winkels, bedrijven, scholen en tal van organisaties. Ons motto is: Koop fair en duurzaam. In 2015 heeft Waddinxveen de eervolle titel Fairtradegemeente verworven.