Skip Sidebar

Vrijwilligerswerk Waddinxveen

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Je kunt bij Vrijwilligerswerk Waddinxveen terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk. Wil je als vrijwilliger aan de slag in Waddinxveen? Wij bieden ...

Duurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereikenGoede gezondheid en welzijn
Deel

Onderwijs vrijwilliger voor kinderen uit noodopvang en Oekraïne

Project (Tijdelijk) · 4–6 uur/week · Voor ongeveer 4 maanden
Wingerd, 2742 SK Waddinxveen, Nederland
Onderwijs
OnderwijsKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk Waddinxveen
#59425
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Vrijwilligerswerk-Waddinxveen/activiteiten/Onderwijs-vrijwilliger-voor-kinderen-uit-noodopvang-en-Oekraine/59425 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gaat jou hart sneller kloppen van het werken met kinderen, dan zij we op zoek naar jou.

Uitgebreide omschrijving

Gaat jou hart sneller kloppen van het werken met kinderen, dan zij we op zoek naar jou.


Voor de kinderen van de noodopvang uit de tennishal en de Oekraïense kinderen  zijn we op zoek naar vrijwilligers die de leerkracht kunnen ondersteunen.


Op de Wingerd locatie krijgen deze kinderen les o.l.v. een leerkracht waarbij de ondersteuning van een vrijwilliger heel erg noodzakelijk is.


We zijn op zoek naar 2 vrijwilligers die willen ondersteunen op de donderdagen (m.u.v. schoolvakanties) t/m medio maart:

Groep 1 en 2  - 9.00 – 13.00 uur

Groep 7 en 8 – 9.00 – 14.30 uur


Onderwijs ervaring is niet noodzakelijk wel affiniteit met kinderen en onderwijs.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Vrijwilligerswerk Waddinxveen > Onderwijs vrijwilliger voor kinderen uit noodopvang en Oekraïne

Over Vrijwilligerswerk Waddinxveen

Je kunt bij Vrijwilligerswerk Waddinxveen terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk. Wil je als vrijwilliger aan de slag in Waddinxveen? Wij bieden bemiddeling op maat én een actueel, uitgebreid vacatureoverzicht. Wil je als organisatie vacatures voor vrijwilligers plaatsen? Ook dan kun je bij ons terecht voor bemiddeling en ondersteuning.

Met onze diensten en initiatieven leveren wij een belangrijke bijdrage aan het versterken van het lokale vrijwilligerswerk. We ondersteunen organisaties en burgerinitiatieven met werving van vrijwilligers, advies en informatie over de inzet van vrijwilligers, deskundigheidsbevordering en lokale samenwerking.