Skip Sidebar

Over ons

RTW FM is de lokale radio-omroep van Waddinxveen.

Wij maken radioprogramma’s voor alle Waddinxveners en ver daarbuiten. Ons programma-aanbod is zeer divers: lokaal en regionaal nieuws, kunst, ...

Deel

Website Specialisten

Structureel werk · Flexibele uren
Tollenslaan 163, 2741 XX Waddinxveen, Netherlands
Marketing & CommunicatieComputer
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting voor Radio en Televisie Waddinxveen (RTW FM)
#53315
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Stichting-voor-Radio-en-Televisie-Waddinxveen-RTW-FM/activiteiten/Website-Specialisten/53315 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Als Website Specialist werk je samen met de Webmaster om de RTW FM website te optimaliseren en verder uit te bouwen.

Je hebt uitgebreide kennis van het WordPress CMS en je bent bekend met HTML5, Javascript en CSS3. Tevens heb je basiskennis van SEO, Social Media en Internetmarketing.

Als Website Specialist draag je zorg voor de content op de website en social media: nieuwsberichten, pagina’s uitbouwen, onderhouden en bijwerken, en de streaming van audio en video.

Een veelzijdige functie die je vanuit huis kunt doen!

Uitgebreide kennis van het WordPress CMS en je bent bekend met HTML5, Javascript en CSS3. Tevens heb je basiskennis van SEO, Social Media en Internetmarketing.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting voor Radio en Televisie Waddinxveen (RTW FM)

RTW FM is de lokale radio-omroep van Waddinxveen.

Wij maken radioprogramma’s voor alle Waddinxveners en ver daarbuiten. Ons programma-aanbod is zeer divers: lokaal en regionaal nieuws, kunst, cultuur, sport en politiek komen bij ons ruimschoots aan bod.

Maar ook de doelgroepenradio is bij RTW FM goed vertegenwoordigd: blues, rock, reggae, disco, house, nederlands en country. Bij RTW FMhoor je het allemaal.

Maar ook heeft RTW FM regelmatig live bands en live deejays in de studio. RTW FM is gewoon heel veelzijdig.

Heb jij affiniteit met muziek,techniek of vind je het gewoon leuk om wat te kunnen betekenen voor RTW FM?

Bekijk dan eens onze beschikbare vacatures.