Skip Sidebar

Stichting Vonk

Sociale Onderneming

Over ons

Vonk is het Waddinxveense hart voor professionele kunst- en cultuureducatie. Bij ons komen cursisten in hun vrije tijd voor muziek-, teken- en schilderlessen. Daarnaast organiseren en faciliteren wij ...

Deel

Ben je creatief? Maar wel nauwkeurig met cijfers?

Structureel werk · Flexibele uren
Gouweplein, 2741 MW Waddinxveen, Netherlands
Bestuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Vonk
#53389
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Stichting-Vonk/activiteiten/Ben-je-creatief-Maar-wel-nauwkeurig-met-cijfers/53389 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Welke taak ligt er voor jou als penningmeester?

Vonk werkt met een directeur en een administratief medewerker die naast de leerlingenadministratie ook de financiële administratie onder zijn hoede heeft. Het 5-koppige bestuur vergadert eens per 6 weken. Als penningmeester ben je namens het bestuur verantwoordelijk voor het financiële beleid van de stichting en bewaak je de juiste financiële procedures. Je controleert de jaarlijkse begroting en de jaarrekening en houdt toezicht op de integriteit en betrouwbaarheid van de financiële administratie.

Heb jij affiniteit met onze doelstellingen en wil je ons als penningmeester komen ondersteunen? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Reageer dan op deze vacature: we kijken ernaar uit om kennis met jou te maken.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Stichting Vonk > Ben je creatief? Maar wel nauwkeurig met cijfers?

Over Stichting Vonk

Vonk is het Waddinxveense hart voor professionele kunst- en cultuureducatie. Bij ons komen cursisten in hun vrije tijd voor muziek-, teken- en schilderlessen. Daarnaast organiseren en faciliteren wij voor alle Waddinxveense basisscholen een uitgebreid kunstprogramma in alle disciplines en ontwerpen we regelmatig projecten. Daarvoor werken we samen met  lokale culturele aanbieders en maatschappelijke organisaties.  

Wij vinden dat ieder mens, van jong tot oud de kans moet krijgen om zich d.m.v. kunst en cultuur te ontwikkelen en er plezier aan te beleven.