Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilliger worden bij Centrum voor Dierenhulpverlening in Gouda?

Heb je een passie voor dieren? Dan is werken als vrijwilliger bij de dierenambulance vast iets voor jou. Wij bieden hulp aan ...

Deel

Over Stichting Centrum voor Dierenhulpverlening (Dierenambulance en vogelopvang)

Vrijwilliger worden bij Centrum voor Dierenhulpverlening in Gouda?

Heb je een passie voor dieren? Dan is werken als vrijwilliger bij de dierenambulance vast iets voor jou. Wij bieden hulp aan huisdieren en in het wild levende dieren in nood in de gemeenten Gouda, Krimpenerwaard, Zuidplas en Waddinxveen, en we zijn op zoek naar nieuwe collega's.

Het Centrum voor Dierenhulpverlening draait voor het grootste deel op inzet van vrijwilligers. Er zijn plaatsen beschikbaar bij de ambulance, de centrale, als PR medewerker en in de (vogel)opvang. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Heb je vrije tijd beschikbaar die je nuttig wilt besteden? Dan is vrijwilligerswerk bij het Centrum voor Dierenhulpverlening misschien iets voor jou.

We vragen een minimale beschikbaarheid van ca. 1 dagdeel per week (± 5 uur). Hou er rekening mee dat je dienst wel eens uit kan lopen (bij een spoedrit bijvoorbeeld); dat hoort er nou eenmaal bij. Net als af en toe een weekenddienstje draaien. Je wordt ingewerkt door ervaren medewerkers en daarnaast krijg je intern een cursus Dieren-EHBO aangeboden die je nodig hebt om je werkzaamheden uit te voeren. De minimumleeftijd om bij ons te kunnen werken is 18 jaar (voor de opvang 16 jaar).

Dit zijn de (vrijwillige) functies die momenteel beschikbaar zijn:

Vacature Vrijwilliger Vogelopvang

Vacature Chauffeur Dierenambulance

Vacature Bijrijder Dierenambulance

Vacature Centralist Telefooncentrale

Vacature PR medewerker

Je kunt via [email protected], onder vermelding van vacature vrijwilliger, jezelf aanmelden. Daarna wordt er contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek.

We vinden het erg leuk om jou als nieuwe collega te mogen verwelkomen.

Namens team STVD ( Stichting Centrum voor Dierenhulpverlening)

Industriestraat 1b, 2802 AC Gouda (achter op het terrein van tankstation "De Baanderij")

Foto's

Cover Photos

Stichting Centrum voor Dierenhulpverlening (Dierenambulance en vogelopvang)