Skip Sidebar

Over ons

De Stichting True Colors is een kleinschalige (gastouder)opvang voor katten en konijnen, die niet in een regulier asiel terecht kunnen. Meestal gaat het om katten, die te verwilderd/schuw of te oud ...

Deel

Mensen met twee rechterhanden en/of groene vingers

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
HandwerkenTuinierenZwerfafvalElektronica
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
St. Katten- en Konijnenopvang True Colors
#53324
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/St-Katten--en-Konijnenopvang-True-Colors/activiteiten/Mensen-met-twee-rechterhanden-enof-groene-vingers/53324 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Een aantal van onze konijnen wordt bij gastgezinnen opgevangen. In onze tuin hebben we ook een mooie konijnenopvang gerealiseerd.
Er zijn nog wel wat aanpassingen aan de hokken wenselijk. Ook de parkeerplaatsen moeten nog opgeknapt worden.
 

We zijn op zoek naar iemand met twee rechterhanden en evt. groene vingers, die ervoor kan zorgen, dat wij gedumpte konijnen of konijnen waarvan afstand is gedaan een mooie verblijf bij ons krijgen en een nieuwe toekomst kunnen bieden.

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over St. Katten- en Konijnenopvang True Colors

De Stichting True Colors is een kleinschalige (gastouder)opvang voor katten en konijnen, die niet in een regulier asiel terecht kunnen. Meestal gaat het om katten, die te verwilderd/schuw of te oud worden bevonden en konijnen, waarvoor in de nabijheid geen asiel is.

Verwilderde/schuwe katten zijn ooit allemaal huiskatten geweest, maar ze zijn het vertrouwen in mensen helemaal kwijt geraakt. Ze zijn dus eigenlijk alleen maar bang en verschuilen zich vaak achter een masker van agressie. Het is onze passie om het vertrouwen van deze dieren weer terug te winnen en hen te helpen hun ware kleuren weer te laten zien.

Konijnen zitten nog veel te vaak eenzaam achter in de tuin in een klein hokje. Voor het konijn niets aan en daardoor vaak voor het baasje ook niet. Deze konijnen kwijnen weg of moeten weg. Maar als je konijnen geeft wat ze nodig hebben, ontdek je hoe leuk en intelligent ze eigenlijk zijn. Onze tweede passie is om van deze zwaar ondergewaardeerde dieren hun ware kleuren te laten zien.

Al onze dieren worden liefdevol verzorgd en krijgen ook alle benodigde (diergeneeskundige) verzorging, waaronder vaccinaties, castratie en een identificatiechip (inclusief registratie).
En als de dieren daar aan toe zijn, gaan we voor hen op zoek naar een nieuw, passend huisje om voor de rest van hun leven te wonen.