Skip Sidebar

Over ons

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn ...

Deel
Schoonmaker gezocht voor C.V.V. Be Fair

Schoonmaker gezocht voor C.V.V. Be Fair

Structureel werk · 4–12 uur/week
Toernooiweg, 2742 LE Waddinxveen, Nederland
Sport & Recreatie
Activiteit Delen
Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen
#72655
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/Schoonmaker-gezocht-voor-CVV-Be-Fair/72655 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een schoonmaker/maakster die samen met onze huidige vrijwilligers zorgdraagt voor het schoonhouden van de kantine, het sanitair en de bestuurskamer.

Uitgebreide omschrijving

Schoonmaker - Kantine

We zoeken een schoonmaker/maakster die samen met onze huidige vrijwilligers zorgdraagt voor het schoonhouden van de kantine, het sanitair en de bestuurs-en commissiekamer. Hij/zij wordt onderdeel van het enthousiaste team van de vereniging, dat het hele complex, binnen en buiten, onderhoudt. Dat gebeurt op maandag-, woensdag-, en vrijdagochtend van ca 8.00 uur tot 12.00 uur. In principe een baantje voor 12 uur per week. Eventueel zijn we ook met invulling hiervan op maandag- en vrijdagochtend (totaal 8 uur) al heel erg geholpen.

We zijn op zoek naar een volwassene die na een aantal weken inwerken redelijk zelfstandig aan de slag kan. Als tegenprestatie bieden we een vrijwilligersvergoeding die past binnen de wettelijke mogelijkheden, die de belastingdienst ons biedt. Het is wat ons betreft - bij gebleken geschiktheid- het begin van een langdurige samenwerking.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen > Schoonmaker gezocht voor C.V.V. Be Fair

Over Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich op Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, kinderopvangorganisaties, de gemeente Waddinxveen, besturen van Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging en de inwoners van Waddinxveen.