Skip Sidebar

Over ons

In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. Sensoor de Landelijke Luisterlijn is 24 uur per dag, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een ...

Deel

Luisterend oor

Structureel werk · Flexibele uren
Advies & MentoringZorg
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Sensoor de Landelijke Luisterlijn
#53250
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sensoor-de-Landelijke-Luisterlijn2/activiteiten/Luisterend-oor/53250 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Anoniem gesprekken voeren met wie daar behoefte aan heeft.

Je hebt interesse in mensen en je leert graag. Momenteel sta je stabiel in het leven. Je hebt een open houding en je wilt een ander onbevooroordeeld benaderen. Naast het doen van telefoon- en/of chatdiensten en agenda om trainingen te volgen. Je bent bereid om per maand een nachtdienst te draaien.

Je hebt een zelfstandige taak in een team van gemotiveerde collega's en met ondersteuning van een professionele staf. Voor je aan de slag gaat, krijg je een basistraining van twee dagen en acht avondbijeenkomsten. Na de basistraining volgt de mentorperiode. Samen met een ervaren vrijwilliger draai je een aantal diensten kunt u een certificaat krijgen van de Stichting Permanente Educatie Nederland. Dit certificaat kun je gebruiken bij sollicitaties en om vrijstelling te krijgen van of studiepunten voor bepaalde opleidingen.

Het is boeiend, dankbaar en leerzaam werk.

Functiebelasting:

4 tot 6 uur per week

NULL
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Sensoor de Landelijke Luisterlijn

In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. Sensoor de Landelijke Luisterlijn is 24 uur per dag, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek of informatie. Per telefoon, per mail en dagdelen ook per chat. Met dank aan ruim 900 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.