Skip Sidebar

Over ons

Hallo! Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor een aantal uur in de week/maand om leuke uitjes met onze bewoners te ondernemen. We zijn een groep met 12 ouder wordende bewoners waar structuur nodig ...

Deel
 Enthousiastelingen om leuke dingen te doen

Enthousiastelingen om leuke dingen te doen

Structureel werk · Flexibele uren
Raadhuisplein, 2741 HR Waddinxveen, Netherlands
Maatje & buddyGastheer/vrouwTuinierenZwerfafvalZorg
Mensen met een beperkingOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Philadelphia Zorg
#53360
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Philadelphia-Zorg2/activiteiten/Enthousiastelingen-om-leuke-dingen-te-doen/53360 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ben je op zoek naar nuttig vrijwilligerswerk dat voldoening geeft? Dan ben je bij Philadelphia aan het juiste adres. Iets ondernemen is voor mensen met een beperking niet altijd vanzelfsprekend. Als vrijwilliger lever je daarom een waardevolle bijdrage aan het leven van de mensen die wij ondersteunen. Dankzij jouw hulp krijgen zij de kans om nét even iets extra’s te doen. Dat levert bijzondere momenten op, voor hen maar ook voor jou.

Je kiest als vrijwilliger zelf wat je wel en wat je niet wilt doen. Samen met de begeleiding kijk je waar behoefte aan is en welke bijdrage jij kunt leveren. We vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en dat je jouw talenten kunt benutten.

Zo kun je bijvoorbeeld met een bewoner een uitstapje maken naar het winkelcentrum, naar de kinderboerderij of gewoon een wandeling maken door de buurt. Ook zoeken we mensen die het leuk vinden om klusjes te doen en het leuk vinden om (evt met een bewoner) voor de tuin te zorgen.

Als vrijwilliger kun je zelf bepalen hoe vaak je komt, in overleg met de begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld een paar uur per week op vaste tijden komen helpen of flexibel vrijwilligen en af en toe met een activiteit langskomen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Philadelphia Zorg > Enthousiastelingen om leuke dingen te doen

Over Philadelphia Zorg

Hallo! Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor een aantal uur in de week/maand om leuke uitjes met onze bewoners te ondernemen. We zijn een groep met 12 ouder wordende bewoners waar structuur nodig is en de juiste begeleiding hierin belangrijk is. We wonen sinds januari op het Raadhuisplein in Waddinxveen. Een klein uitje is al een feest voor de bewoners. Even naar het tuincentrum, dierenwinkel of kinderboerderij, daar gaan onze bewoners van stralen.