Skip Sidebar

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Tijdelijke ondersteuner (praktisch)

Structureel werk · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
Advies & Mentoring
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53213
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Tijdelijke-ondersteuner-praktisch/53213 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor een leuk en jong gezin in Waddinxveen zoeken we een vrijwilliger met actieve handjes. Door omstandigheden lopen zij een beetje vast in het huishouden. We zoeken daarom ook iemand die mee kan helpen met bijvoorbeeld:  strijkwerk, af en toe de ramen zemen en wat andere hand en spandiensten.

Twee van de drie meiden hebben extra zorg nodig. De jongste kan regelmatig niet naar school als gevolg van haar aandoening. Ouders moeten vaak hun werktijden aanpassen aan deze situatie. De zorg en aandacht voor de “speciale behoeften” van de kinderen  neemt veel tijd in beslag.

Tot voor kort hadden zij dit goed in balans, maar moeder heeft last van bekkeninstabiliteit. Hierdoor komen de huishoudelijke klussen in het gedrang. Echtgenoot en kinderen helpen uiteraard mee (binnen hun mogelijkheden),  maar daarmee redden zij het niet. De verwachting is dat de lichamelijke conditie van moeder zal verbeteren, mits zij niet overbelast.

Ze kunnen jouw ondersteuning dus goed gebruiken!

Inzet:  tijdelijk, afhankelijk van herstel moeder  tussen de 3 en 6 maanden

Aantal uur: 1 x per week 2-3 uur (in overleg met het gezin)

NULL

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Tijdelijke ondersteuner (praktisch)

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!