Skip Sidebar

Palet Welzijn

Non-profit

Over ons

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er ...

OuderenWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Telefonist Diensten-Palet Anne Frank Activiteiten Centrum

Structureel werk · Flexibele uren
Jan van Bijnenpad 1, 2742 VS Waddinxveen, Netherlands
AdministratieAdvies & MentoringComputer
Ouderen
Activiteit Delen
Palet Welzijn
#53430
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Palet-Welzijn/activiteiten/Telefonist-Diensten-Palet-Anne-Frank-Activiteiten-Centrum/53430 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor het ‘Diensten-Palet’ zoeken we 1 of 2 telefonisten voor de Telefoondienst (van 9 uur tot 10.30 uur + soms 30 min extra om af te ronden).


Dit ga je doen:

o aannemen van ritaanvragen voor de volgende dag en deze uitzetten bij de vrijwillige chauffeurs

o noteren van maaltijdbestellingen - ouderen die tussen de middag een maaltijd komen nuttigen in het centrum geven dit ‘s ochtends door aan de telefoniste, of komen langs het kantoortje om een maaltijd voor die dag te bestellen

o Uitleen van de scootmobielen, rolstoelen noteren in de agenda

o Uitzetten van vragen m.b.t. van kleine klusjes naar de klusjesman


Dit ben jij:

  • Je houdt van contact met mensen en staat mensen makkelijk te woord
  • Je hebt een goede telefoonstem
  • Je werkt zelfstandig, secuur en netjes


Heb je zin in leuk en dynamisch werk met veel waardering? Maak je graag deel uit van een klein, betrokken team? Dan kijken we uit naar jouw reactie!

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met de coördinator van het AFC. Als je in je reactie ook je telefoonnummer vermeldt, kunnen we je snel bereiken.


NB: Via Palet Welzijn krijg je als vrijwilliger een gratis lidmaatschap van de Vierstroom Ledenservice en tweemaal per jaar een leuke waardering. We bieden scholing aan en persoonlijke begeleiding.


Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Waddinxveen > Waddinxveen Activiteiten > Palet Welzijn > Telefonist Diensten-Palet Anne Frank Activiteiten Centrum

Over Palet Welzijn

Palet Welzijn heeft een kleurrijk palet van activiteiten & ondersteuning voor mensen uit de regio Zoetermeer, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, en de Krimpenerwaard. Palet Welzijn is er speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden en ouderen. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons. Voor Het Anne Frank Activiteitencentrum zoekt Palet Welzijn regelmatig vrijwilligers.

Het gezellige, ruime Anne Frank Activiteitencentrum ligt aan het Jan van Bijnenpad 1. Hier kunnen oudere (55+) bewoners uit Waddinxveen terecht voor allerlei activiteiten. Creatieve workshops, beweeguurtjes, gezellig samen eten, gewoon een kopje koffie drinken of een praatje maken, het kan allemaal. Zoek jij vrijwilligerswerk, dan vind je hier altijd iets wat bij je past!