Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Vrijwilligers Ondersteuning Thuis

Structureel werk · 1–2 uur/week
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
BegeleidingZorgOndersteunend werk
WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Ondersteuning Thuis
#56327
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ondersteuning-Thuis/activiteiten/Vrijwilligers-Ondersteuning-Thuis/56327 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken wij enthousiaste mensen, die het leuk vinden om zich voor een ander in te zetten door het bieden van gezelschap of praktische ondersteuning.

Uitgebreide omschrijving

Veel ouderen komen de deur niet meer uit en hun netwerk is vaak klein. Ben jij die leuke vrijwilliger voor een praatje, spelletje of wandeling?

Of bied jij een helpende hand aan een mantelzorger, zodat hij/zij de zorg voor zijn/haar naaste kan volhouden. Door jouw aanwezigheid kan de mantelzorger er even tussenuit en iets voor zichzelf doen. Dit wordt zeer gewaardeerd.

Of heb je meer affiniteit met een gezinssituatie, waar je ondersteuning biedt in het gezin, met vooral aandacht voor de kinderen.


Wij zoeken enthousiaste mensen, die het leuk vinden om zich voor een ander in te zetten door het bieden van gezelschap of praktische ondersteuning. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen we je van harte uit om je aan te melden als vrijwilliger bij Ondersteuning Thuis.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Ondersteuning Thuis

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ondersteunende zaken. Het gaat niet om het geven van lichamelijke zorg. Onze vrijwilligers komen thuis bij ouderen, ondersteunen bij mantelzorg of bieden hulp in kwetsbare gezinnen.