Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijn
Deel

85 jarige mevrouw zoekt iemand die met haar een blokje om wil.

Taak · 0–2 uur
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Ondersteuning Thuis
#61154
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ondersteuning-Thuis/activiteiten/85-jarige-mevrouw-zoekt-iemand-die-met-haar-een-blokje-om-wil/61154 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Slechtziende mevrouw kan niet zelfstandig buiten wandelen. Wil graag een bezoekmaatje die met haar naar buiten in de rolstoel kan. Rolstoel is aanwezig.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Waddinxveen > Waddinxveen Activiteiten > Ondersteuning Thuis > 85 jarige mevrouw zoekt iemand die met haar een blokje om wil.

Over Ondersteuning Thuis

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ondersteunende zaken. Het gaat niet om het geven van lichamelijke zorg. Onze vrijwilligers komen thuis bij ouderen, ondersteunen bij mantelzorg of bieden hulp in kwetsbare gezinnen.