Skip Sidebar

MDT Waddinxveen

Non-profit

Over ons

We zijn een opstartende jongerenbeweging in Waddinxveen waar jongeren zichzelf kunnen ontwikkelen, en waar ze het verschil maken voor elkaar en voor de samenleving.
We zijn het podium voor de ...

Kinderen & JongerenOnderwijs
Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsEerlijk werk en economische groei
Deel

Organisator MDT-events

Structureel werk · Flexibele uren
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
JeugdwerkEvenement & festivalCoördinerenNederlands
Kinderen & JongerenOnderwijs
Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsEerlijk werk en economische groei
Activiteit Delen
MDT Waddinxveen
#62504
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/MDT-Waddinxveen/activiteiten/Organisator-MDT-events/62504 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het is een feest om mee te doen met MDT. Daarom zoeken we iemand die feestjes kan organiseren. Wil je jouw expertise inzetten voor de jongeren van Waddinxveen?

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

2x per jaar is er een event waar jongeren hun MDT-certificaat krijgen en ouders / organisaties meegenomen worden in de wereld van MDT.

We zetten met elkaar de hoofdlijnen uit, werkt samen met partners (waaronder het Coenecoop College) en draagt zorg voor een mooie avond!


Vanaf September 2023 gaan we starten met de MDT-community. 1x per maand organiseer je een avond waar we pizza eten met de jongeren, elkaar zien en inspireren. Je bedenkt de invulling van de avonden en samen werken we toe naar de start van de community.


Wat bieden wij vrijwilligers?

Naast dat vrijwilligerswerk een boost is voor jou als persoon en voor je CV noemen we graag nog een aantal extra voordelen om je over de streep te trekken:

- Je levert daadwerkelijk een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van de jongere.

- Je draagt bij aan een mooie herinnering die jongeren nooit meer vergeten.

- Je bent onderdeel van een team dat bouwt aan het eerste jongerennetwerk van Waddinxveen. Jouw mening telt daarbij echt!

- Je krijgt de mogelijkheid aan te haken bij gratis workshops en borrelavonden.

- Je wordt deel van het landelijke netwerk Tijd voor Actie, die interessante netwerk- en themadagen organiseren waarbij je ziet wat er landelijk gebeurt rond MDT.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > MDT Waddinxveen > Organisator MDT-events

Over MDT Waddinxveen

We zijn een opstartende jongerenbeweging in Waddinxveen waar jongeren zichzelf kunnen ontwikkelen, en waar ze het verschil maken voor elkaar en voor de samenleving.
We zijn het podium voor de professionals van de toekomst, de brug tussen de jongeren en samenleving, en de huiskamer waar jongeren kunnen zijn en anderen kunnen ontmoeten.

Als basis zijn we aanbieder van MDT (Maatschappelijke Diensttijd). Daarvan uit bieden we training en coaching aan jongeren, en leggen verbinding tussen jongeren en organisaties d.m.v. een MDT-plek of MDT-opdracht, en creëren een netwerk om de jongeren heen. Er is een nauwe samenwerking met school, ondernemers, (vrijwilligers)organisaties en ouders / verzorgers.
Daarnaast zetten we in op community-building, door events en borrelavonden.

Kijk voor meer informatie op: www.doemeemetmdt.nl