Skip Sidebar

MDT Waddinxveen

Non-profit

Over ons

We zijn een opstartende jongerenbeweging in Waddinxveen waar jongeren zichzelf kunnen ontwikkelen, en waar ze het verschil maken voor elkaar en voor de samenleving.
We zijn het podium voor de ...

Kinderen & JongerenOnderwijs
Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsEerlijk werk en economische groei
Deel

Marketing, PR & communicatie

Structureel werk · 3-6 uur/maand
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
Lezen & schrijvenJeugdwerkSociale mediaMarketing & CommunicatieOntwerpCreatiefNederlands
Kinderen & JongerenOnderwijs
Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsEerlijk werk en economische groei
1 plaats over.
Activiteit Delen
MDT Waddinxveen
#62501
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/MDT-Waddinxveen/activiteiten/Marketing-PR--communicatie/62501 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie laat ons shinen op de socials? Of verzorgt onze mailing naar onze partners? Zet jij je talent in voor de ontwikkeling van jongeren in Waddinxveen?

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Je gaat jongeren en partners bereiken via Instagram en LinkedIn. Via Instagram posten we 2x per maand een bericht over wat we doen of de impact die we maken. Op LinkedIn plaatsen we 1x per maand een bericht die onze partners raakt. Met elkaar bedenken we de inhoud en de uitwerking is aan jouw.


Via een mailing stellen we onze partners op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Je stelt deze mailing samen uit de input die we met elkaar bedenken en zorgt dat de mailing verstuurd wordt.


Wat bieden wij vrijwilligers?

Naast dat vrijwilligerswerk een boost is voor jou als persoon en voor je CV noemen we graag nog een aantal extra voordelen om je over de streep te trekken:

- Je kan vanaf de plek en op het tijdstip werken dat jouw uitkomt.

- Je levert daadwerkelijk een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van de jongere.

- Je draagt bij aan een mooie herinnering die jongeren nooit meer vergeten.

- Je bent onderdeel van een team dat bouwt aan het eerste jongerennetwerk van Waddinxveen. Jouw mening telt daarbij echt!

- Je krijgt de mogelijkheid aan te haken bij gratis workshops en borrelavonden.

- Je wordt deel van het landelijke netwerk Tijd voor Actie, die interessante netwerk- en themadagen organiseren waarbij je ziet wat er landelijk gebeurt rond MDT.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > MDT Waddinxveen > Marketing, PR & communicatie

Over MDT Waddinxveen

We zijn een opstartende jongerenbeweging in Waddinxveen waar jongeren zichzelf kunnen ontwikkelen, en waar ze het verschil maken voor elkaar en voor de samenleving.
We zijn het podium voor de professionals van de toekomst, de brug tussen de jongeren en samenleving, en de huiskamer waar jongeren kunnen zijn en anderen kunnen ontmoeten.

Als basis zijn we aanbieder van MDT (Maatschappelijke Diensttijd). Daarvan uit bieden we training en coaching aan jongeren, en leggen verbinding tussen jongeren en organisaties d.m.v. een MDT-plek of MDT-opdracht, en creëren een netwerk om de jongeren heen. Er is een nauwe samenwerking met school, ondernemers, (vrijwilligers)organisaties en ouders / verzorgers.
Daarnaast zetten we in op community-building, door events en borrelavonden.

Kijk voor meer informatie op: www.doemeemetmdt.nl