Skip Sidebar

Over ons

De Katholieke Bond van Ouderen is een vereniging met Katholieke achtergrond dat zich inzet voor lokale- en landelijke belangenbehartiging. Daarnaast organiseert de KBO activiteiten op plaatselijk ...

Deel

Webmaster

Structureel werk · Flexibele uren
Computer
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Katholieke Bond van Ouderen (KBO)
#53245
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Katholieke-Bond-van-Ouderen-KBO/activiteiten/Webmaster/53245 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Onze webmaster wil zijn taken op termijn gaan neerleggen. Wie wil de KBO-Waddinxveen site op orde houden? het nieuws wordt in de regel aangeboden door het bestuur en de redacteur van het blad Aktueel, het lokale orgaan van de KBO-Waddinxveen. Daarnaast worden regelmatig fotoseries van belangrijke  evenementen op de site geplaatst.

NULL
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Katholieke Bond van Ouderen (KBO)

De Katholieke Bond van Ouderen is een vereniging met Katholieke achtergrond dat zich inzet voor lokale- en landelijke belangenbehartiging. Daarnaast organiseert de KBO activiteiten op plaatselijk niveau, sommige alleen voor leden, maar ook enkele openstaand voor iedere senior om eenzaamheid tegen te gaan. KBO-Waddinxveen telt momenteel ca. 550 leden en is een actieve vereniging.