Skip Sidebar

Over ons

De Katholieke Bond van Ouderen is een vereniging met Katholieke achtergrond dat zich inzet voor lokale- en landelijke belangenbehartiging. Daarnaast organiseert de KBO activiteiten op plaatselijk ...

Deel

Secretaris

Structureel werk · Flexibele uren
Bestuur
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Katholieke Bond van Ouderen (KBO)
#53244
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Katholieke-Bond-van-Ouderen-KBO/activiteiten/Secretaris/53244 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Tien keer per jaar geeft de KBO een blad uit samen met de PCOB. Voor de leden van KBO-Waddinxveen wordt Aktueel bijgevoegd met het nieuws van de KBO-Waddinxveen. Mede om gezondheidsredenen heeft de huidige redacteur besloten terug te treden en zijn wij nu op zoek naar iemand die haar vervangen wil. In eerste instantie voor een termijn van vier jaar, maar als de taak bevalt is langer zeker mogelijk. Enige redactionele vaardigheid en goede beheersing van de Nederlandse taal lijkt ons noodzakelijk. Wie helpt ons uit de brand?

NULL
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Katholieke Bond van Ouderen (KBO)

De Katholieke Bond van Ouderen is een vereniging met Katholieke achtergrond dat zich inzet voor lokale- en landelijke belangenbehartiging. Daarnaast organiseert de KBO activiteiten op plaatselijk niveau, sommige alleen voor leden, maar ook enkele openstaand voor iedere senior om eenzaamheid tegen te gaan. KBO-Waddinxveen telt momenteel ca. 550 leden en is een actieve vereniging.