Skip Sidebar

Over ons

JobHulpMaatje Waddinxveen is er voor mensen die op zoek zijn naar werk. Wij bieden de werkzoekende mentale en praktische ondersteuning en denken mee over de mogelijkheden om passend ...

WelzijnBuurt & omgevingArmoedebestrijding
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel

Matchmaker bij JobHulpMaatje Waddinxveen

Structureel werk · 2–4 uur/week
Flexibele locatie
WelzijnBuurt & omgevingArmoedebestrijding
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
1 plaats over.
Activiteit Delen
JobHulpMaatje Waddinxveen
#58535
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/JobHulpMaatje-Waddinxveen/activiteiten/Matchmaker-bij-JobHulpMaatje-Waddinxveen/58535 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lijkt het jou leuk om werkzoekenden in Waddinxveen te koppelen aan een Jobmaatje? Kom dan ons enthousiaste vrijwilligersteam versterken als matchmaker!

Uitgebreide omschrijving

JobHulpMaatje Waddinxveen biedt hulp aan inwoners van Waddinxveen die graag (weer) aan het werk willen. We trainen onze Jobmaatjes om mensen te coachen en ondersteunen bij het vinden van een baan. Een juiste match is belangrijk, want een maatjestraject is pas echt effectief als de werkzoekende en de vrijwilliger zich goed voelen bij elkaar en met plezier samen aan de slag gaan. 


Dit ga je doen 

Iedere hulpvraag is weer anders en elk Jobmaatje heeft eigen voorkeuren en talenten. Je onderhoudt contact met onze Jobmaatjes en voert kennismakingsgesprekken met nieuwe deelnemers. Door dit persoonlijke contact kun je goed inschatten welke match succesvol kan zijn. Daarna regel je een kennismaking tussen het Jobmaatje en de werkzoekende. Als beiden een goed gevoel bij de koppeling hebben, gaan zij zelfstandig aan de slag.  


Je werkt samen met de coördinator van JobHulpMaatje Waddinxveen. Als je het leuk vindt en er tijd voor hebt, kun je ook andere werkzaamheden oppakken. De dagen en tijden waarop je je werk doet bepaal je zelf. Wel is enige flexibiliteit noodzakelijk om kennismakingsafspraken te kunnen plannen. 


Dit vinden wij belangrijk 

  • Je bent communicatief vaardig en weet van aanpakken. 
  • Je vindt het leuk om contacten te onderhouden met veel verschillende mensen. 
  • Je bent 2 tot 4 uur per week en voor langere tijd beschikbaar (tijd flexibel in te delen). 
  • Je ziet het als een uitdaging om mooie matches te maken en daarmee bij te dragen aan het succes van ons project. 


Dit krijg je van ons 

  • Tweedaagse training om inzicht te krijgen in de werkwijze van JobHulpMaatje. 
  • Nauwe samenwerking met de coördinator van het project. 
  • Regelmatig een bijeenkomst met het vrijwilligersteam. 
  • (Deels) vanuit huis werken mogelijk. 
  • Mogelijkheid om de vrijwilligersfunctie uit te breiden en verder vorm te geven. 
  • Een vrijwilligersvergoeding. 

 

Zin om je voor ons project in te zetten? Om je talenten te ontwikkelen of om in een flexibele functie van waarde te kunnen zijn voor anderen? We maken graag kennis!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over JobHulpMaatje Waddinxveen

JobHulpMaatje Waddinxveen is er voor mensen die op zoek zijn naar werk. Wij bieden de werkzoekende mentale en praktische ondersteuning en denken mee over de mogelijkheden om passend (vrijwilligers)werk te vinden. Dit doen we met JobGroups waarin je als werkzoekende in zeven bijeenkomsten meer duidelijkheid  krijgt over wie je bent, wat je wil en wat je kan. De bedoeling is om ervaringen uit te wisselen en elkaar een stap verder te helpen.

Als een groepsaanpak voor een iemand niet passend is of als aanvullende begeleiding nodig is, dan koppelen we de werkzoekende aan een maatje voor een-op-een-begeleiding.

Samen werkt het!