Skip Sidebar

Over ons

Steeds meer mensen raken financieel in de knel door verlies van baan of partner, ziekte, ouderdom, stijgende woonlasten of anderszins. Er ontbreekt overzicht in de financiën, post blijft ongeopend en ...

Deel

Vrijwilliger Thuisadministratie

Structureel werk · Flexibele uren
AdministratieAdvies & MentoringFinanciënMaatje & buddy
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Humanitas Thuis administratie Midden Holland
#53269
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Humanitas-Thuis-administratie-Midden-Holland/activiteiten/Vrijwilliger-Thuisadministratie/53269 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Humanitas Midden Holland is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die minimaal 1 dagdeel per week deze mensen willen helpen, door hen in de thuissituatie te bezoeken en te begeleiden op financieel gebied.

 

U heeft geduld en een luisterend oor, affiniteit en ervaring hebben met het ordenen van een thuisadministratie; u draagt mensen een warm hart toe en weet van aanpakken. Een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanname procedure.

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Humanitas Thuis administratie Midden Holland

Steeds meer mensen raken financieel in de knel door verlies van baan of partner, ziekte, ouderdom, stijgende woonlasten of anderszins. Er ontbreekt overzicht in de financiën, post blijft ongeopend en de administratie kan niet op orde worden gehouden, waardoor financiële problemen kunnen ontstaan. Vaak is er in deze gevallen geen sociaal netwerk waar mensen een beroep op kunnen doen.

Om te voorkomen dat mensen in complexe schulden raken en/of uit de woning worden ontruimd en/of afgesloten dreigen te worden van gas, elektra en water is het van groot belang om tijdig ondersteuning te bieden.