Skip Sidebar

Over ons

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Deze hulp is gratis en altijd in de buurt; ...

Deel

bestuurslid en secretaris

Structureel werk · Flexibele uren
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Humanitas Midden-Holland
#53440
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Humanitas-Midden-Holland/activiteiten/bestuurslid-en-secretaris/53440 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Humanitas Midden-Holland is een afdeling van Humanitas Nederland en is werkzaam in de gemeenten Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda en Krimpenerwaard. De afdeling telt zo’n 160 vrijwilligers, die hulp bieden op het gebied van financiën, eenzaamheid, laaggeletterdheid en inburgering. Zowel het aantal vrijwilligers als het aantal mensen dat een beroep doet op onze hulpverlening, groeit gestaag.

We zoeken een bestuurslid en een bestuurslid/secretaris. Het bestuur van Humanitas Midden-Holland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van bestaande en nieuwe vormen van dienstverlening, de opleiding van vrijwilligers, fondsenwerving en communicatie en komt tien keer per jaar bijeen. De begeleiding van de vrijwilligers wordt gedaan door elf coördinatoren.

De bestuursfunctie is onbezoldigd en vraagt een tot twee dagdelen per week.

 

NULL
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Humanitas Midden-Holland

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Deze hulp is gratis en altijd in de buurt; Humanitas heeft ruim tachtig afdelingen door het hele land. Een daarvan is Humanitas Midden-Holland. 

Op https://www.humanitas.nl/afdeling/midden-holland/activiteiten/ staat informatie over de activiteiten.