Skip Sidebar

Over ons

De Stichting Gered Gereedschap Werkgroep Waddinxveen is een vrijwilligersorganisatie en stelt zich ten doel de economische zelfstandigheid van mensen in ontwikkelingslanden te bevorderen, door aan hen ...

Deel

Electromonteur

Structureel werk · Flexibele uren
Mauritslaan 55, 2741 CE Waddinxveen, Netherlands
HandwerkenZwerfafval
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gered Gereedschap
#53241
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Gered-Gereedschap2/activiteiten/Electromonteur/53241 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Gered gereedschap is op zoek naar iemand die aan de werkplaats diversen elektrische machines kan nakijken en eventueel repareren. Dit gaat met name om boormachines, cirkelzaag, schuurmachines enz. Het betreft meestal 220 volt machines en soms 380 volt.

Het is de bedoeling dat er na reparatie weer veilig en verantwoord mee kan worden gewerkt.

Dit werk kan gedaan worden in de werkplaats van Gered Gereedschap maar ook bij iemand thuis, men neemt de machines mee en brengt ze na de reparatie weer terug.

NULL

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Gered Gereedschap

De Stichting Gered Gereedschap Werkgroep Waddinxveen is een vrijwilligersorganisatie en stelt zich ten doel de economische zelfstandigheid van mensen in ontwikkelingslanden te bevorderen, door aan hen gereedschap te zenden voor duurzame ontwikkeling en zelfstandigheid. Dit werk wordt door ons in Waddinxveen al ruim 30 jaar gedaan.

Onze activiteiten bestaan uit het inzamelen, schoonmaken, herstellen en verzendklaar maken van allerhande gereedschap voor ontwikkelingslanden, met name voor timmerlieden, meubelmakers, monteurs, metselaars, metaalbewerkers, kleermakers enz. De productie van de verzendkisten wordt door ons zelf ter hand genomen.

Onze werkplaats bevindt zich in Waddinxveen: Mauritslaan 55, (gebouw Waddinxveen Wereldwijd)