Skip Sidebar

Over ons

De Stichting Gered Gereedschap Werkgroep Waddinxveen is een vrijwilligersorganisatie en stelt zich ten doel de economische zelfstandigheid van mensen in ontwikkelingslanden te bevorderen, door aan hen ...

Deel

Chauffeurs ophalen oud papier

Structureel werk · Flexibele uren
Mauritslaan 55, 2741 CE Waddinxveen, Netherlands
Zwerfafval
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gered Gereedschap
#53242
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Gered-Gereedschap2/activiteiten/Chauffeurs-ophalen-oud-papier/53242 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

2 vrijwilligers voor de maandag van 07.45-16.00 uur.

Het betreft het ophalen van oud papier/karton bij bedrijven in onze regio m.b.v. een busje met aanhanger. Zij kunnen dan om de week meedraaien met onze vaste chauffeur. Na inwerkperiode kunnen zij ook met elkaar de ritten doen [b.v. in een vakantieperiode/afwezigheid van de chauffeur] Rijbewijs gewenst.

NULL

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Gered Gereedschap > Chauffeurs ophalen oud papier

Over Gered Gereedschap

De Stichting Gered Gereedschap Werkgroep Waddinxveen is een vrijwilligersorganisatie en stelt zich ten doel de economische zelfstandigheid van mensen in ontwikkelingslanden te bevorderen, door aan hen gereedschap te zenden voor duurzame ontwikkeling en zelfstandigheid. Dit werk wordt door ons in Waddinxveen al ruim 30 jaar gedaan.

Onze activiteiten bestaan uit het inzamelen, schoonmaken, herstellen en verzendklaar maken van allerhande gereedschap voor ontwikkelingslanden, met name voor timmerlieden, meubelmakers, monteurs, metselaars, metaalbewerkers, kleermakers enz. De productie van de verzendkisten wordt door ons zelf ter hand genomen.

Onze werkplaats bevindt zich in Waddinxveen: Mauritslaan 55, (gebouw Waddinxveen Wereldwijd)