Skip Sidebar

Over ons

De Fioole Foundation biedt ondersteuning aan goede doelen welke allen het welzijn van mens, dier en aarde onder hun hoede hebben. Dit doet de foundation door financiële steun te bieden en indien ...

Deel

Algemeen vrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Gastheer/vrouw
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Fioole Foundation
#53248
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Fioole-Foundation/activiteiten/Algemeen-vrijwilliger/53248 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De stichting is op zoek naar vrijwilligers die met enige regelmaat willen helpen bij braderieën en markten, inpakwerkzaamheden, verkooppunten voorzien van nieuwe wenskaarten etc.

NULL
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Fioole Foundation

De Fioole Foundation biedt ondersteuning aan goede doelen welke allen het welzijn van mens, dier en aarde onder hun hoede hebben. Dit doet de foundation door financiële steun te bieden en indien wenselijk en waar mogelijk is ook praktische hulp.

De financiële steun komt tot stand doormiddel van winst uit verkoop van Luxe Wenskaarten en cadeau artikelen. Na aftrek van productie en administratiekosten komt de winst geheel ten goede aan een door het bestuur uitgekozen doel. Ieder kalenderjaar wordt een nieuw doel gekozen.