Skip Sidebar

Dorcas

Non-profit

Over ons

Dorcas is een christelijke, internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Wij werken aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten in Oost-Europa en Afrika en in noodgebieden ...

Deel

Beheerder kledingdepot Waddinxveen

Structureel werk · Flexibele uren
Gastheer/vrouwWinkel
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Dorcas
#53257
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Dorcas3/activiteiten/Beheerder-kledingdepot-Waddinxveen/53257 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Een beheerder kledingdepot is verantwoordelijk voor de kledinginzameling in zijn/haar omgeving. De beheerder kledingdepot neemt aangeboden kleding aan, geeft indien nodig informatie, bedankt de gever, en zorgt voor opslag van de kleding. Belangrijk hierbij is dat u beschikt over een opslagruimte van tenminste 4 m2 waar de ingezamelde kleding schoon en droog kan worden opgeslagen.

Regelmatig ophalen en transporteren van ingezamelde kleding naar het centraal depot wordt verzorgd door onze vrijwilligers van de regionale afdeling logistiek.

NULL
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Dorcas

Dorcas is een christelijke, internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Wij werken aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten in Oost-Europa en Afrika en in noodgebieden. Wij bieden hulp als de nood aan de man is en redden levens wanneer die worden bedreigd. We helpen mensen overeind als ze gevallen zijn en bieden perspectief.