Skip Sidebar

Over ons

De Zonnebloem organiseert leuke en gezellige activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking zowel voor jong en oud. Ook mensen die door eenzaamheid in een sociaal isolement dreigen te raken, ...

Deel

Bezoek vrijwilligers

Structureel werk · Flexibele uren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Zonnebloem afdeling Waddinxveen
#53297
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/De-Zonnebloem-afdeling-Waddinxveen/activiteiten/Bezoek-vrijwilligers/53297 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Zonnebloem Waddinxveen zoekt vrijwilligers

De Zonnebloemafdeling Waddinxveen is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Door toenemende vraag naar activiteiten van de Zonnebloem én doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Zij zoeken mensen die het leuk vinden om met iemand met een lichamelijke beperking op pad te gaan. Of samen thuis gezellig van een kopje koffie te genieten.

Mooie momenten

Mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen. Ze gaan op bezoek en samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten.  Maar ook kleinere, 1 op 1 activiteiten. Zo wil een gast graag naar buiten, naar het park. Helaas kan hij of zij dat niet zonder hulp. De Zonnebloem maakt dit soort wensen mogelijk. Met de inzet van veel vrijwilligers.

Voldoening

Met het doen van iets heel klein, kun je al veel voor een ander betekenen. Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel. 

Informatie of aanmelden?

Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met secretariaat Dhr A.C. de Groot 0182-616379 . Op www.zonnebloem.nl kun je heel veel algemene informatie vinden.

NULL
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over De Zonnebloem afdeling Waddinxveen

De Zonnebloem organiseert leuke en gezellige activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking zowel voor jong en oud. Ook mensen die door eenzaamheid in een sociaal isolement dreigen te raken, krijgen waar mogelijk is onze aandacht.

De Zonnebloem organiseert o.a. Museumbezoek, huisbezoek, uitstapjes en aangepaste vakanties zowel landelijk als regionaal. Bekend is de Zonnebloem vakantieboot.