Skip Sidebar

Over ons

De missie van De Kroon is het bij elkaar brengen van Waddinxveners door een breed aanbod van kunst en cultuur. De Kroon is een plek waar je overdag een kopje koffie kunt drinken, een creatieve les ...

Deel

We zoeken met spoed een Medewerker Horeca (gastvrouw, gastheer)

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Gouweplein 1, 2741 MW Waddinxveen, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Cultuurhuys De Kroon
#53292
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Cultuurhuys-De-Kroon/activiteiten/We-zoeken-met-spoed-een-Medewerker-Horeca-gastvrouw-gastheer/53292 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

 

i.v.m. ziekte zoeken we voor tijdelijk iemand voor de maandag van 10.00 tot 14.00 uur.

Je vindt het leuk om voor anderen te zorgen, je creëert een omgeving waarin onze gasten zich welkom voelen.

Je bent service gericht, gastvrij, enthousiast, je kunt zelfstandig werken, je bent gestructureerd, stressbestendig en flexibel.

 

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Cultuurhuys De Kroon > We zoeken met spoed een Medewerker Horeca (gastvrouw, gastheer)

Over Cultuurhuys De Kroon

De missie van De Kroon is het bij elkaar brengen van Waddinxveners door een breed aanbod van kunst en cultuur. De Kroon is een plek waar je overdag een kopje koffie kunt drinken, een creatieve les kunt volgen of een boek kunt ophalen, maar waar je ook een avond uit kunt gaan, gezellig en dichtbij! Een plek waar je je thuis voelt, sociale contacten aanhaalt en impressies opdoet.

Om dit waar te maken werken wij met een enthousiaste vrijwilligersorganisatie en streven wij naar een gezonde en duurzame exploitatie, wij werken samen met de gemeente Waddinxveen, maatschappelijke en culturele partners en betrokken ondernemers.