Skip Sidebar

Over ons

De missie van De Kroon is het bij elkaar brengen van Waddinxveners door een breed aanbod van kunst en cultuur. De Kroon is een plek waar je overdag een kopje koffie kunt drinken, een creatieve les ...

Deel

Penningmeester

Structureel werk · Flexibele uren
Gouweplein 1, 2741 MW Waddinxveen, Netherlands
BestuurComputer
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Cultuurhuys De Kroon
#53383
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Cultuurhuys-De-Kroon/activiteiten/Penningmeester/53383 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De penningmeester is verantwoordelijk voor het financiële beleid en voor de uitvoering van
de financiële taken die voortvloeien uit de bedrijfsvoering van De Kroon. De daadwerkelijke uitvoering van de financiële administratie is uitbesteed.
 

Profiel penningmeester:

  • Maatschappelijk betrokken en kan zich vinden in de missie van Cultuurhuys De Kroon;
  • Heeft inzicht in financiële processen, begrotingen en jaarrekeningen;
  • De penningmeester draagt als bestuurslid zorg voor de financiële verantwoording van de stichting;
  • Hij/zij is verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarbegroting;
  • Hij /zij is verantwoordelijk voor het tijdig opstellen van de jaarstukken t.b.v. de verantwoording naar de gemeente.
  • Hij/zij levert gegevens aan voor het aanvragen van subsidies bij fondsen, bedrijven, en overheid (gemeente).
  • De penningmeester neemt deel aan de maandelijkse bestuursvergaderingen en voorziet het bestuur van de nodige inzichten op financieel gebied.
  • De penningmeester overlegt met de boekhouder over zijn werkzaamheden en geeft sturing waar nodig. Tevens verzorgt de penningmeester tijdig de betalingen die de stichting moet doen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Cultuurhuys De Kroon

De missie van De Kroon is het bij elkaar brengen van Waddinxveners door een breed aanbod van kunst en cultuur. De Kroon is een plek waar je overdag een kopje koffie kunt drinken, een creatieve les kunt volgen of een boek kunt ophalen, maar waar je ook een avond uit kunt gaan, gezellig en dichtbij! Een plek waar je je thuis voelt, sociale contacten aanhaalt en impressies opdoet.

Om dit waar te maken werken wij met een enthousiaste vrijwilligersorganisatie en streven wij naar een gezonde en duurzame exploitatie, wij werken samen met de gemeente Waddinxveen, maatschappelijke en culturele partners en betrokken ondernemers.