Skip Sidebar

Over ons

De missie van De Kroon is het bij elkaar brengen van Waddinxveners door een breed aanbod van kunst en cultuur. De Kroon is een plek waar je overdag een kopje koffie kunt drinken, een creatieve les ...

Deel

Communicatie medewerkers

Structureel werk · Flexibele uren
Gouweplein 1, 2741 MW Waddinxveen, Netherlands
Marketing & CommunicatieComputer
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Cultuurhuys De Kroon
#53405
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Cultuurhuys-De-Kroon/activiteiten/Communicatie-medewerkers/53405 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken:

- Social Media expert

- Schrijver/Schrijfster van persberichten, website teksten en nieuwsbrief

- Websitebeheerder

Ben jij een creatieve geest die graag leuke socials maakt en weet hoe je het publiek aan het Cultuurhuys kan binden? Ken je de weg op social media en vind je het leuk om regelmatig een post op Facebook of Instagram over onze theater- en filmvoorstellingen te plaatsen? Dan horen wij graag van jou!

Ben jij een echte wervende schrijver/schrijfster, vindt je het leuk om samen met andere vrijwilligers aantrekkelijke teksten te maken voor de website, nieuwsbrief of pers? Dan horen wij graag van jou!

Ben jij een kanjer in het aanvullen van informatie op onze website (via Joomla!), evenementen agenda invullen, inhoud van pagina's wijzigen, eigenlijk alles wat met websitebeheer te maken heeft? En weet je misschien ook nog de weg te vinden in MailChimp?  

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Cultuurhuys De Kroon > Communicatie medewerkers

Over Cultuurhuys De Kroon

De missie van De Kroon is het bij elkaar brengen van Waddinxveners door een breed aanbod van kunst en cultuur. De Kroon is een plek waar je overdag een kopje koffie kunt drinken, een creatieve les kunt volgen of een boek kunt ophalen, maar waar je ook een avond uit kunt gaan, gezellig en dichtbij! Een plek waar je je thuis voelt, sociale contacten aanhaalt en impressies opdoet.

Om dit waar te maken werken wij met een enthousiaste vrijwilligersorganisatie en streven wij naar een gezonde en duurzame exploitatie, wij werken samen met de gemeente Waddinxveen, maatschappelijke en culturele partners en betrokken ondernemers.