Skip Sidebar

Over ons

De missie van De Kroon is het bij elkaar brengen van Waddinxveners door een breed aanbod van kunst en cultuur. De Kroon is een plek waar je overdag een kopje koffie kunt drinken, een creatieve les ...

Deel

Bestuurslid Programma en Communicatie

Structureel werk · Flexibele uren
Gouweplein 1, 2741 MW Waddinxveen, Netherlands
BestuurCoördinerenMarketing & CommunicatieSociale mediaFondsenwervingCampagne voerenCreatief
Kunst & cultuurOuderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Cultuurhuys De Kroon
#53490
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Cultuurhuys-De-Kroon/activiteiten/Bestuurslid-Programma-en-Communicatie/53490 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris, bestuurslid Facilitaire Zaken en bestuurslid Programma en Communicatie

Uitgebreide omschrijving

Wat breng je mee:

●       Je vindt het belangrijk dat “Cultuur” een bruisend hart in Waddinxveen heeft en je wilt daar graag jouw steentje aan bijdragen.

●       Je bent iemand die graag vrijwilligers enthousiasmeert, inspireert en motiveert en je vertaalt dit probleemloos naar de doelstellingen van De Kroon.

●       Je bent een teamplayer en vindt een goed (werk)klimaat voor de groep van vrijwilligers, de Facilitair Manager en de vaste gebruikers van De Kroon belangrijk.

●       Je hebt de capaciteiten en relevante werkervaring om de functie van bestuurslid Programma en Communicatie te kunnen vervullen.

 

 

Dit ga je doen:

 

●       Je overlegt en beslist mee in het bestuur over alles wat daarin aan de orde komt.

●       Je hebt de eerste verantwoordelijkheid binnen het bestuur voor het theaterprogramma en voor de communicatie (met inbegrip van social media, promotie en partnerships).

●       Je neemt namens het bestuur deel aan de (geheel uit vrijwilligers bestaande) Programma Commissie en Communicatie Commissie en treedt op als linking pin tussen het bestuur en deze commissies.

●       Je vertegenwoordigt De Kroon in externe contacten, bijvoorbeeld met culturele (WadCultureel, andere gebruikers) en sociale partners (Kroonjuwelen).

Wij bieden:

Een uitdagende bestuurdersrol binnen een kleine, maar bruisende, culturele organisatie, waarbij je contact hebt met een gezellige, grote groep vrijwilligers (circa 70) die voor elkaar klaar staan en samen het Cultuurhuys tot een succes maken.

 

Belangstelling?

Lijkt het je leuk en heb je de gevraagde capaciteiten en voldoende tijd om ons bestuur te versterken, dan nodigen we je van harte om ons te mailen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en hopen je uit te nodigen voor een gesprek, waarbij wij je graag meer vertellen over ons gemotiveerde team van vrijwilligers, wat we van je verwachten en waarvoor je verantwoordelijk wordt. Heb je vooraf behoefte aan meer informatie? Bel de secretaris Jeroen Sikkel. De selectieprocedure bestaat uit een aantal gesprekken met de leden van het bestuur en eventueel andere vrijwilligers.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Cultuurhuys De Kroon > Bestuurslid Programma en Communicatie

Over Cultuurhuys De Kroon

De missie van De Kroon is het bij elkaar brengen van Waddinxveners door een breed aanbod van kunst en cultuur. De Kroon is een plek waar je overdag een kopje koffie kunt drinken, een creatieve les kunt volgen of een boek kunt ophalen, maar waar je ook een avond uit kunt gaan, gezellig en dichtbij! Een plek waar je je thuis voelt, sociale contacten aanhaalt en impressies opdoet.

Om dit waar te maken werken wij met een enthousiaste vrijwilligersorganisatie en streven wij naar een gezonde en duurzame exploitatie, wij werken samen met de gemeente Waddinxveen, maatschappelijke en culturele partners en betrokken ondernemers.